τιμές ψηφιακών νομισμάτων
Τιμές ψηφιακών νομισμάτων
kraken
Kraken
ανταλλακτήρια ψηφιακών νομισμάτων
Ανταλλακτήρια ψηφιακών νομισμάτων

Οι Υπηρεσίες μας

we greece crypto academy logo

Η “We Greece” έχει δημιουργηθεί από Έλληνες επαγγελματίες του Network Marketing – με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο & αντίστοιχες εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα & εξωτερικό – καθιστώντας την ένα πραγματικό σχολείο γνώσης πάνω στα ψηφιακά νομίσματα, μια κοινότητα έμπνευσης & δημιουργίας για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή.

Δείτε περισσότερα

we greece crypto ATM logo

Βασικός στόχος & άμεση προτεραιότητα της “We Greece” είναι η παροχή ποικίλων υπηρεσιών – γύρω από τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων – που συμβάλουν στην ομαλότερη μετάβαση των μελών της από την συμβατική οικονομία στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Δείτε περισσότερα

we greece debit cards logo

Βασικός στόχος & άμεση προτεραιότητα της “We Greece” είναι η παροχή ποικίλων υπηρεσιών – γύρω από τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων – που συμβάλουν στην ομαλότερη μετάβαση των μελών της από την συμβατική οικονομία στην σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Δείτε περισσότερα

we greece crypto invest logo

Ο τομέας των Επενδύσεων στο πεδίο των Ψηφιακών Νομισμάτων άλλοτε παρέχει μεγάλες δυνατότητες για οικονομική ανάπτυξη & ευημερία ενώ άλλοτε χαρακτηρίζεται & ως ένα περιβάλλον με ιδιαίτερη μεταβλητότητα & πολλούς αστάθμητους παράγοντες.

Δείτε περισσότερα

we greece crypto POS logo

Η “We Greece” θέλει να κάνει τα Κρυπτονομίσματα ένα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας στην Ελλάδα!

Εξάλλου, η “We Greece” προσφέρει Crypto-POS τερματικά που συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους πληρωμής με τις πληρωμές ψηφιακών νομισμάτων

Δείτε περισσότερα

we greece crypto mining logo

Στόχος & αποστολή της “We Greece” είναι η δημιουργία ενός εξωστρεφούς & ολοκληρωμένου Οικοσυστήματος παροχής υπηρεσιών στο ευρύ πεδίο των Ψηφιακών Νομισμάτων για τον οποιονδήποτε.

Δείτε περισσότερα

Επιχειρήσεις που δέχονται BTC
ATM spots

Επιτυχόντες "We Greece" Crypto - Academy

Επιτυχόντες Crypto - Academy
Θετικές αξιολογήσεις Crypto - Academy
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Crypto - Academy
Σύστησαν την Crypto - Academy

Είπαν για τη "We Greece"

Παρακολούθησα το 1ο Εκπαιδευτικό Επίπεδο της "We Greece" Κρυπτο-Ακαδημίας την 21-10-2018 στην Καλαμάτα. Δεν είχα ιδιαίτερη εμπειρία πιο πριν με τα Ψηφιακά Νομίσματα, παρά μόνο ελάχιστες και γενικές γνώσεις για την ύπαρξή τους. Η Κρυπτο-Ακαδημία συνέβαλε να αποκτήσω ουσιαστικές γνώσεις για τη δημιουργία, τη χρησιμότητα και τη γενικότερη λειτουργία των Cryptos, έτσι ώστε να θεωρώ ότι εξοικειώθηκα πραγματικά με τα ψηφιακά νομίσματα. Η παρουσίαση που πραγματοποίησαν οι ομιλητές της Ακαδημίας ήταν απολύτως κατανοητή, πλούσια σε πληροφορίες και άρτια τεχνικά. Ο δε χώρος διεξαγωγής της ήταν άψογος σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και παροχές, ώστε διευκόλυνε ακόμη περισσότερο την αποτελεσματική παρακολούθηση της Ακαδημίας. Πιστεύω ότι η Κρυπτο-Ακαδημία της "We Greece" είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθει κάποιος όσα χρειάζεται για τα Cryptos και γι' αυτό το λόγο την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ενδιαφέρεται για τον κόσμο των Ψηφιακών Νομισμάτων!
ΝΑΝΣΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Δικηγόρος Αρείου Πάγου)

Παρακολούθησα το 1ο Εκπαιδευτικό Επίπεδο της Ακαδημίας την 1η Ιουλίου του 2018. Είμαι κάτοικος Αττικής και εργάζομαι ως ναυτικός πράκτορας. Τρεις μήνες πριν παρακολουθήσω την Ακαδημία είχα αρχίσει να συλλέγω πληροφορίες και να παρακολουθώ μέσω του Διαδικτύου τις εξελίξεις στην Ψηφιακή Οικονομία. Η αλήθεια είναι πως η Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ με βοήθησε σε τρία επίπεδα: να αποκτήσω – αρχικά - καινούριες γνώσεις και πληροφορίες σχετικά με τα ψηφιακά νομίσματα, να λύσω απορίες που μου είχαν δημιουργηθεί σχετικά με τα κρυπτονομίσματα και εκ του αποτελέσματος να βάλω σε μια σειρά στο μυαλό μου τις πληροφορίες που είχα ήδη αποκτήσει! Συνεπώς, θα σύστηνα ανεπιφύλακτα την Κρυπτο - Ακαδημία της ‘’We Greece’’! Είναι πολύ σημαντικό πριν αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί με την Ψηφιακή Οικονομία, να ‘’θυσιάσει’’ λίγο από το χρόνο του, για να μαζέψει πληροφορίες και να την γνωρίσει.
ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ – 37 ΕΤΩΝ – ΑΘΗΝΑ (Ναυτικός Πράκτορας)

Manger LaStudio

POLYKARPOS MICHALAKIS
Είμαι κάτοικος Γαλατσίου και έλαβα μέρος στην πρώτη Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ και στο 1ο Εκπαιδευτικό Επίπεδο, την 10η Ιουνίου του 2018. Αν και 15 χρόνια λογιστής στο επάγγελμα, πρότερη εμπειρία με τα ψηφιακά νομίσματα δεν είχα… Ωστόσο, η Κρυπτο – Ακαδημία με βοήθησε πάρα πολύ να ξετυλίξω το κουβάρι που οδηγεί στον μαγευτικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων και να θέλω να γνωρίσω όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Η Ακαδημία που παρακολούθησα και ο Εκπαιδευτής ήταν αρκετά κατανοητός και διαδραστικός, με αποτέλεσμα να κατανοήσουμε στην πράξη όλοι οι συμμετέχοντες τις γνώσεις που λάβαμε. Σαφώς και τη συστήνω χωρίς δισταγμό σε όποιον δεν την έχει παρακολουθήσει ακόμη!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ – 42 ΕΤΩΝ – ΑΘΗΝΑ (Λογιστής)

Founder LaStudio

NIKOS SEVASTOS
Εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος, είμαι κάτοικος Γαλατσίου και παρακολούθησα πρώτη φορά την Κρυπτο - Ακαδημία τον Σεπτέμβριο του 2018. Παρά το γεγονός ότι δεν είχα ιδιαίτερη εμπειρία με τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων, στην Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’ έλαβα σημαντικές πληροφορίες που με βοήθησαν να κατανοήσω τον κόσμο της Ψηφιακής Οικονομίας. Σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε το ότι ο Εκπαιδευτής της ‘’We Greece’’ Κρυπτο - Ακαδημίας ήταν αρκετά κατανοητός και προσιτός! Αδιαμφισβήτητα – συνεπώς - θα σύστηνα σε κάποιον φίλο μου να παρακολουθήσει τις Ακαδημίες. Είναι μια πόρτα στο κοντινό μέλλον!
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΟΥΛΟΥΔΗ – 34 ΕΤΩΝ – ΑΘΗΝΑ (Ιδ. Υπάλληλος)

Steak Master Chef

KOULOUDI EFSTATHIA
Στις 10 Ιουνίου του 2018 με μεγάλη μου χαρά έλαβα μέρος στο 1ο Εκπαιδευτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο – Ακαδημίας. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος, κατοικώ στον Ωρωπό και η μέχρι τότε εμπειρία μου με τα ψηφιακά νομίσματα ήταν ελάχιστη και αυτός μάλιστα ήταν και ένας από τους λόγους που ήθελα να συμμετάσχω στην Κρυπτο – Ακαδημία, μιας και όλο και περισσότερα δημοσιεύματα έβρισκα μπροστά μου, που αφορούσαν στην τάση των κρυπτονομισμάτων. Μπορώ να πω πως η Ακαδημία της ‘’We Greece’’ με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να κατανοήσω καλύτερα και με απόλυτη σαφήνεια τον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων και την καινοτόμα τεχνολογία ‘’Blockchain’’! Για τον λόγο αυτό, σίγουρα προτρέπω και συστήνω στον κάθε έναν που θέλει να μάθει γρήγορα και υπεύθυνα βασικές, αλλά και περισσότερο εξειδικευμένες γνώσεις γύρω από τα ψηφιακά νομίσματα, να λάβει μέρος στην επόμενη κιόλας Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We’’!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ- 38 ΕΤΩΝ – ΩΡΩΠΟΣ (Ιδ. Υπάλληλος)

Founder LaStudio

GIANNIS KAPETANIOS
Μέχρι και τις 10 Ιουνίου του 2018 που έλαβα μέρος στο 1ο Εκπαιδευτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο - Ακαδημίας είχα ελάχιστη εμπειρία με τα ψηφιακά νομίσματα παρότι είμαι επιχειρηματίας στον τουριστικό κλάδο και έρχομαι καθημερινά σε επαφή με αρκετό κόσμο, στα Χανιά όπου ζω. Η συμμετοχή μου στην Κρυπτο - Ακαδημία της "We Greece” με βοήθησε πολύ στο να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου σχετικά με τα ψηφιακά νομίσματα και την τεχνολογία ‘’Blockchain’’, να μάθω ποια είναι τα οφέλη από αυτά, πώς να ξεχωρίζω εάν ένα ψηφιακό νόμισμα είναι πραγματικό ή όχι και πάρα πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες! Παράλληλα, έκανα πολύ καλές γνωριμίες οι οποίες πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν στην εξέλιξη μου στον μαγικό χώρο των ψηφιακών νομισμάτων. Συστήνω ανεπιφύλακτα στον καθένα να παρακολουθήσει την Κρυπτο-Ακαδημία της "We Greece” ως το κυριότερο εργαλείο για να μπορέσει να αποκτήσει όλες αυτές τις γνώσεις που χρειάζεται σχετικά με τα ψηφιακά νομίσματα και για το πώς αυτά λειτουργούν
ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΣΑΚΗΣ – 53 ΕΤΩΝ – ΧΑΝΙΑ (Τουριστικές Επιχειρήσεις)

CEO DELL

IOSIF VATSAKIS
Είμαι από τους τυχερούς που παρακολούθησαν το 1ο Εκπαιδευτικό Επίπεδο της πρώτης Κρυπτο - Ακαδημίας της ‘’We Greece’’, τον Ιούνιο του 2018! Εργάζομαι ως graphic designer στη Θεσσαλονίκη και η εμπειρία μου πάνω στα ψηφιακά νομίσματα ξεκίνησε τις αρχές του 2018. Η Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’μου έδωσε τη δυνατότητα να ενώσω τα κομμάτια διάσπαρτων πληροφοριών από πολλές και διαφορετικές πηγές που είχα συλλέξει και να δημιουργήσω μία άποψη για το πώς θέλω να εισχωρήσω στον καινοτόμο κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Αν και ήταν η πρώτη μόλις Ακαδημία της ‘’We’’, υπήρξε μια πολύ καλή παρουσίαση, ομολογουμένως! Θα την σύστηνα, επομένως, μιας και η οικονομία έχει προχωρήσει κατά πολύ σε αυτό το επίπεδο. Θεωρώ, λοιπόν, ‘’αναγκαίο κακό’’ την ενημέρωση όλων μας πάνω στα κρυπτονομίσματα, έτσι ώστε να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές!
ΕΛΛΗ ΠΑΣΧΟΥΛΑ – 32 ΕΤΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Γραφίστας)

Sea Master Chef

ELI PASCHOULA
Είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω το 1ο εξάωρο Εκπαιδευτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο – Ακαδημίας τον Ιούνιο του 2018. Αρχικά, όλες αυτές οι πληροφορίες και οι γνώσεις που έλαβα μού φάνηκαν βουνό, μιας και δεν είχα πρότερη εμπειρία, καθότι αγρότης. Κατόπιν, παρακολουθώντας συχνά τα Webinar της ''We Greece’’ μέσα από τον υπολογιστή μου από τα Χανιά της Κρήτης όπου ζω, άρχισα να εξοικειώνομαι. Πλέον, μπορώ πολύ καλύτερα να καταλαβαίνω περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων. Ανυπομονώ για το 2ο Εκπαιδευτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρύπτo – Ακαδημίας προκειμένου να ενημερωθώ για πιο συγκεκριμένα θέματα όσων αφορά στα ψηφιακά νομίσματα και φυσικά περιμένω και το 3ο Επίπεδο για να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα! Οι εμπνευστές της ‘’We Greece’’ έχουν αστείρευτη ενέργεια, εμπειρία και τις απαιτούμενες γνώσεις! Θα σύστηνα ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να γνωρίσει τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων να παρακολουθήσει την Κρυπτο – Ακαδημία της ‘’We Greece’’, για να πάρει τις απαραίτητες γνώσεις! Η γνώση είναι η δύναμη που χρειαζόμαστε!
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ – 60 ΕΤΩΝ – ΧΑΝΙΑ (Αγρότης)

Founder LaStudio

NIKOS MARKOGIANNAKIS
Αν και είχα γνώση γύρω από τα Κρυπτονομίσματα, είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το 1ο Level της ‘’We Greece’’ Crypto-Academy στις 20 Ιανουαρίου του 2019 στην Αθήνα. Καθότι ασχολούμαι περίπου 2 χρόνια ενεργά με τα Ψηφιακά Νομίσματα και άλλα 5 περίπου που τα παρακολουθώ, δεν έμαθα κάτι που δεν ήξερα. Για κάποιον, όμως, που παρακολουθεί για πρώτη φορά την Ακαδημία της ‘’We Greece’’, μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι κατατοπιστική. Αυτό συμβαίνει γιατί η ύλη είναι πραγματικά πλήρης (και με το παραπάνω θα έλεγα, για κάποιον αρχάριο στον συγκεκριμένο κλάδο) και έχεις τη δυνατότητα να μάθεις πάρα πολλά πράγματα! Η παρουσίαση των εισηγητών πολύ καλή και με επαγγελματισμό. Σίγουρα θα τη σύστηνα σε κάποιον φίλο ή γνωστό μου!
ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ – ΕΤΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

GIANNELIS PETROS
Έχω παρακολουθήσει και τα δύο Εκπαιδευτικά Επίπεδα της ‘’We Greece’’ Crypto – Academy που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. Το 1ο Level στις 16 Δεκεμβρίου του 2018 και το 2ο στις 10 Φεβρουαρίου του 2019. Χάρη στην πολύχρονη επιχειρηματική μου δραστηριότητα, αν και είχα ελάχιστες γνώσεις πάνω στα Ψηφιακά Νομίσματα, η Ακαδημία με βοήθησε πάρα πολύ να κατανοήσω καλύτερα και σε βάθος όλες τις πληροφορίες που έλαβα και στα δύο Εκπαιδευτικά Επίπεδα. Στο γεγονός αυτό βοήθησε φυσικά πάρα πολύ η χρηστική ύλη των Ακαδημιών και των δύο Level αλλά και οι εξαιρετικά καταρτισμένοι εισηγητές! Ως εκ του αποτελέσματος, τη συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει πραγματικά να μάθει όλες τις απαραίτητες γνώσεις γύρω από τα Ψηφιακά Νομίσματα!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΡΕΟΥΖΗΣ – ΕΤΩΝ – ΑΘΗΝΑ (Επενδυτικός Σύμβουλος)

KREOUZIS CHRISTOS
Παρακολούθησα το 1ο Εκπαιδευτικό Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Crypto-Academy στην Αθήνα στις 20 Ιανουαρίου του 2019, μιας και είχα κάποια ενημέρωση σχετικά με τα Ψηφιακά Νομίσματα. Ήθελα όμως να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και γι’ αυτό τον λόγο δήλωσα τη συμμετοχή μου στην Ακαδημία. Η οργάνωση, οι πληροφορίες καθώς και η παρουσίαση της Κρυπτο-Ακαδημίας ήταν πολύ καλή και μπορώ να πω πως τα όσα άκουσα με βοήθησαν αρκετά στο να έχω μια σφαιρική άποψη γύρω από τα Κρυπτονομίσματα. Τη συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη σε όποιον επιθυμεί να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη γι’ αυτή την τάση της εποχής μας!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ – ΕΤΩΝ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ(Ελ. Επαγγελματίας)

PANAGIOTAKIS GIANNIS
Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω το 1ο Επίπεδο της ‘’We Greece’’ Κρυπτο-Ακαδημίας τον Δεκέμβριο 2018. Αν και διαθέτω μία πρότερη γνώση στην ψηφιακή οικονομία και στα κρυπτονομίσματα, μπορώ να πω πως η Ακαδημία ήταν αρκετά χρήσιμη στην κατανόηση κι επεξήγηση των βασικών αρχών του κλάδου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό διαδραμάτισε η παρεχόμενη ύλη καθώς και η παρουσίαση των εισηγητών, χαρακτηριστικά της Κρυπτο-Ακαδημίας τα οποία αξιολογώ θετικά. Θα πρότεινα ευχαρίστως την παρακολούθηση της Ακαδημίας σε κάποιον ενδιαφερόμενο, γιατί πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει αρκετά, όπως κι εμένα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΣΗΣ – ΕΤΩΝ – ΑΘΗΝΑ (Ελ. Επαγγελματίας)

ROUSIS GEORGIOS

Crypto ΝΕΑ

Άμεση Επικοινωνία