Το »BlockShow» ξεκινά την καμπάνια συλλογής κεφαλαίων Crypto για την ανασυγκρότηση της Notre Dame

Το »BlockShow», μια διεθνής εκδήλωση blockchain που τροφοδοτείται από το Cointelegraph, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία για την αύξηση των κρυπτονομισμάτων για την αναστήλωση της Notre Dame. Οι ειδήσεις ανακοινώθηκαν στον επίσημο λογαριασμό Twitter του »BlockShow» χθες στις 16 Απριλίου.

Στο συγκεκριμένο tweet, η ομάδα πίσω από το »BlockShow» αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την αναστήλωση της Notre Dame μετά την καταστροφική πυρκαγιά που κατέπληξε τον καθεδρικό ναό στις 15 Απριλίου.

Η ομάδα του »BlockShow» δημοσίευσε δύο διευθύνσεις ψηφιακών πορτοφολιών για την αποστολή κρυπτονομισμάτων, όπου όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταφέρουν δωρεές τόσο σε Βitcoin (BTC) όσο και σε Ethereum (ETH), καθώς και σε ένα link του »Foundations Du Patrimoine», το οποίο συγκεντρώνει δωρεές σε νομίσματα fiat.

Ο εθνικός δημόσιος ραδιοφωνικός σταθμός (NPR) έχει αναφέρει αρκετές άλλες διεθνείς εκστρατείες που συγκεντρώνουν κεφάλαια για την ανακατασκευή του καθεδρικού ναού, συμπεριλαμβανομένων των »GoFundMe» και »La Fondation Avenir du Patrimoine à Paris». Eκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη συμβάλει από μερικά από τα πλουσιότερα ονόματα της Γαλλίας, όπως η οικογένεια Bettencourt Meyers, ο Bernard Arnault και ο François Pinault.

Τα νέα σχετικά με την πυρκαγιά της Notre Dame έχουν επιστήσει την προσοχή δεκάδων από τα πιο εξέχοντα άτομα του κόσμου. O πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Τweeter:

«Η Παναγία των Παρισίων είναι ένας από τους μεγαλύτερους θησαυρούς του κόσμου και σκεφτόμαστε τον λαό της Γαλλίας στην εποχή της θλίψης. Είναι στη φύση μας να θρηνήσουμε όταν βλέπουμε την ιστορία να χάνεται – αλλά είναι και στη φύση μας να ανοικοδομήσουμε το αύριο, όσο πιο πολύ μπορούμε ».

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Donald Tusk δήλωσε:
«Θα ήθελα να πω λόγια άνεσης και αλληλεγγύης για το γαλλικό έθνος. Επίσης, ως πολίτης του Γκντανσκ, το 90% καταστράφηκε και κάηκε, αργότερα ανοικοδομήθηκε. Έτσι θα ανακατασκευαστεί & ο καθεδρικός ναός σας! Από το Στρασβούργο, τη γαλλική πρωτεύουσα της ΕΕ, καλώ και τα 28 κράτη να συμμετάσχουν στο έργο αυτό».

Οι κρυπτοεπιχειρήσεις και το Βlockchain εισέρχονται σταδιακά στον φιλανθρωπικό τομέα, καθώς παρέχουν μεγαλύτερη διαφάνεια και εμπιστοσύνη στη βιομηχανία. Πρόσφατα, ο επεξεργαστής πληρωμών με κρυπτονομίσματα »BitPay» των ΗΠΑ και ο μη κερδοσκοπικός και φιλανθρωπικός οργανισμός που λειτουργεί το »Wikipedia», το Ίδρυμα »Wikimedia», συνεργάστηκαν για να δεχτούν δωρεές με κρυπτονομίσματα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η έναρξη λειτουργίας του »AID: Tech», με έδρα το Δουβλίνο, συνεργάστηκε με τον Ιρλανδικό Ερυθρό Σταυρό για να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Βlockchain σε μια νέα εφαρμογή που βελτιώνει τη διαφάνεια για φιλανθρωπικές δωρεές.

👉https://cointelegraph.com/…/blockshow-launches-crypto-fundr…

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *