Το Bitcoin πρόκειται να φτάσει τα 30.000 δολάρια μέχρι το τέλος του 2019

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της »Kenetic Capital» Jehan Chu, η σημερινή αύξηση της τιμής του Bitcoin θα αγγίξει τα 30.000 δολάρια μέχρι το τέλος του 2019. Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της εταιρείας στο «Bloomberg Markets της Ασίας.»

Η αγορά των κρυπτονομισμάτων έχει δει τεράστια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την τεχνολογία να κάνει μια είσοδο στη βιομηχανία. Επιχειρήσεις όπως η »Rakuten», η »Fidelity», η »Etrade» καθώς και η »TD Ameritrade» αναπτύσσουν ήδη υπηρεσίες σε σχέση με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Οι τράπεζες επενδύσεων όπως η »JPMorgan» αγωνίζονται με την ιδέα να ξεκινήσουν τα δικά τους νομίσματα για να διευκολύνουν τη μεταφορά χρημάτων για τους πελάτες τους.

«Νομίζω ότι δέκα χρόνια αφότου ξεκίνησε η ιστορία του bitcoin, αρχίζουμε να βλέπουμε μια ιστορία να γίνεται πραγματικότητα. Και εκείνο που βλέπουν οι άνθρωποι τώρα είναι ότι τα κρυπτονομίσματα δεν πάνε μακριά. Και είναι το »Facebook», είναι ο »Jamie Dimon», είναι η »Rakuten», είναι όλοι εκείνοι που μπαίνουν στο χώρο είτε με την κατασκευή υποδομών είτε με την παροχή υπηρεσιών «, εξήγησε ο Chu.

Η τιμή του Bitcoin υπερδιπλασιάστηκε κατά τους πρώτους πέντε μήνες του 2019. Παρόλο που η διόρθωση έπεσε κάτω από τα $ 9.000 στην πρόσφατη άνοδο, τα αισθήματα είναι ακόμα θετικά για το BTC και εκτιμάται ότι θα φθάσει τα 10.000 δολάρια σε λίγες εβδομάδες.

Πηγή: https://www.fxstreet.com/…/bitcoin-heading-for-30-000-by-en

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *