Είναι πλέον επίσημο: το Bitcoin έχει γίνει πραγματικά mainstream. Η »Microsoft» το έχει προσθέσει ως επιλογή νομίσματος στο Excel

Υπάρχουν πολλά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν για να γίνει μια ιδέα πραγματικά mainstream, και το Bitcoin μόλις πέρασε το μεγαλύτερο. Η »Microsoft» έχει προσθέσει το ψηφιακό νόμισμα ως επιλογή νομίσματος στο πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων του Excel.

Φυσικά, η »Microsoft» έχει εδώ και καιρό το εταιρικό της μάτι στραμμένο στην κρυπτο-σφαίρα. Πίσω στο 2017, έθεσε μια φιλόδοξη στρατηγική για να εισέλθει στην »αγκαλιά» του Bitcoin.

Σε μια πιο συγκεκριμένη πληροφορία για το Bitcoin, αναπτύσσει ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας στο blockchain του Bitcoin και είναι σημαντικός επενδυτής στην πλατφόρμα συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης »Bakkt».

Φυσικά, η κοινότητα κρυπτονομισμάτων έχει δείξει μια υγιή ποσότητα σκεπτικισμού όταν πρόκειται για τη »Microsoft». Η εταιρεία έχει κάποια προηγούμενα όταν πρόκειται για την υιοθέτηση λαϊκών «νέων» τεχνολογιών

.Γενικά, ο τρόπος λειτουργίας ήταν ο εξής:

Η τεχνολογία blockchain γίνεται δημοφιλής.
Η »Microsoft» επιθυμεί να είχε σκεφτεί πρώτη την ιδέα.
Η »Microsoft» προσπαθεί να αγοράσει την τεχνολογία χωρίς επιτυχία.
Η »Microsoft» δημιουργεί τη δική της κακή υλοποιημένη έκδοση της τεχνολογίας.
Η ανεπαρκώς εφαρμοζόμενη έκδοση γίνεται το βιομηχανικό πρότυπο.

Το σίγουρο είναι πως η τεχνολογία blockchain & τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν όλο & περισσότερο έδαφος με το πέρασμα του χρόνου & αδιαμφισβήτητα αποτελούν την τάση της εποχής μας.

Πηγή: https://bitcoinist.com/bitcoin-microsoft-adds-excel-curren…/

There are no reviews yet.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *